Nieuws

Vilhena opgeroepen voor Oranje

on

Tonny Vilhena is door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. De Feyenoorder meldt zich maandag bij de nationale ploeg, die zich gaat voorbereiden op de komende twee krakers in de UEFA Nations League.

De eerste van de twee duels is voor Vilhena op vertrouwde grond. Oranje treft vrijdag 16 november aanstaande Frankrijk in De Kuip, die stijf uitverkocht is voor de wedstrijd tegen de wereldkampioen. Op maandag 19 november staat in Gelsenkirchen de uitwedstrijd tegen Duitsland op het programma.

Jong Oranje
Justin Bijlow en Tyrell Malacia melden zich tijdens de komende interlandperiode bij de selectie van Jong Oranje. Het hoogste nationale jeugdteam speelt op vrijdag 16 november in Offenbach een oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland.

Oranje Onder 20
Ramón ten Hove, Dylan Vente en Jordy Wehrmann kunnen zich opmaken voor twee vriendschappelijke interlands met het Nederlands elftal Onder 20. Op donderdag 15 november speelt het jeugdteam uit tegen de leeftijdgenoten van Zwitserland, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen Italië Onder 20 op dinsdag 20 november in Katwijk.

Oranje Onder 19
Lutsharel Geertruida, Orkun Kökcü, Wouter Burger en Cheick Touré zitten in de selectie van het Nederlands elftal Onder 19, voor UEFA Preliminary Tournament in Armenië. Oranje neemt het op tegen de leeftijdgenoten van Armenië (woensdag 14 november), Duitsland (zaterdag 17 november) en Portugal (dinsdag 20 november).

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou