Nieuws

‘Vilhena op lijstje Internazionale’

on

Hoewel hij dit seizoen minder indruk maakt dan vorig seizoen, blijft Tonny Vilhena een ongelooflijk talent. De middenvelder, die gisteren 19 jaar werd, kwam al tot 50 competitieduels voor Feyenoord en zat al bij de selectie van het Nederlands elftal. Zijn naam is daardoor aantrekkelijk om gelinkt te worden aan andere clubs. Vandaag linkt La Gazzetta Dello Sport Vilhena met Internazionale.
De huidige nummer 5 van de Serie A zou Vilhena op een lijstje hebben staan van drie spelers, waar naast Vilhena ook de uit Burkina Faso afkomstige Jonathan Pitroipa (Stade Rennes) en de Argentijn Ezequiel Rescaldani (Velez Sarsfield). De laatste zou gekocht worden met behulp van Genoa, dat dan de helft van de transferrechten zou krijgen. Vorig seizoen linkte Sky Sports ook al Vilhena met Internazionale.
Internazionale moet waarschijnlijk deze periode op zoek naar een centrale middenvelder, omdat een vertrek van de Colombiaan Freddy Guarín onafwendbaar lijkt. Hij lijkt dicht bij een transfer naar Chelsea.

Bron: voetbalcentraal.nl

20140104-171554.jpg

You must be logged in to post a comment Login