Nieuws

Vilhena heeft ‘veel genoten’ bij Oranje

on

Hoewel het niet tot een debuut is gekomen, houdt Tonny Vilhena wel goede herinneringen over aan zijn ervaringen bij Oranje. De 18-jarige speler van Feyenoord werd door bondscoach Louis van Gaal voor het eerst opgenomen in de selectie van het ‘grote’ Nederlands elftal.

Vilhena maakte in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Roemenië echter geen speelminuten. ‘Dat is absoluut geen teleurstelling voor mij geweest,’ zegt de middenvelder tegenover RTV Rijnmond. ‘Voor mij maakt het niks uit. Ik heb het naar mijn zin gehad en heb veel genoten en geleerd. Dit is weer een ervaring voor mij. Ik denk dat het heel goed voor mij is. De bondscoach zei dat mijn kans nog komt.’

Het talent uit Maassluis trainde ruim een week mee met de beste spelers van Nederland en dat merkte hij ook. ‘Het niveau is zeker hoger dan bij Feyenoord, maar ik kon het wel goed vinden. Dat was wel mooi. De grote jongens hebben veel met mij gesproken, ze hebben gezegd dat ik mijn ding moest doen en niet bang moest zijn om fouten te maken,’ aldus Vilhena.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login