Nieuws

Vilhena had stap naar buitenland graag gemaakt, maar is blij met Feyenoord

on

Tonny Vilhena heeft zondag de stilte rond zijn situatie bij Feyenoord doorbroken. De middenvelder van de Rotterdammers hád deze zomer graag een transfer willen maken. Het kwam er echter niet van.

Media die afgelopen week met Vilhena wilden spreken over zijn toekomst, kwamen van een koude kermis thuis. Feyenoord hield hem weg van de pers. Na afloop van het thuisduel met NAC Breda (4-2) sprak hij wél over de situatie. Vilhena vindt het niet jammer dat een transfer naar het buitenland geen doorgang heeft gevonden.

“Nee, helemaal niet. Als er clubs komen, zou een stap misschien mooi zijn”, erkende hij voor de camera van FOX Sports“Ik ben blij bij Feyenoord. Ik heb nog een contract voor twee jaar en ik wil hier honderd procent geven. Ik zal dat blijven doen”, aldus de Oranje-international.

Tegen NAC was hij belangrijk met een goal. De tegenstander was voor de wedstrijd uitgebreid geanalyseerd en Feyenoord had het strijdplan klaar. “We weten van te voren dat zijn gaan inzakken. Daar moeten we onderuit voetballen. Dat hebben we in de tweede helft gedaan, maar in de eerste helft laten liggen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login