Nieuws

Vilhena en Vermeer verliezen finale Nations League

on

Het seizoen zit er nog niet voor alle Feyenoorders op. In dit overzicht lees je welke spelers nog aan mogen sluiten bij de verschillende nationale teams!

Een overzicht van het programma van de internationals van Feyenoord vind je hieronder. Dit overzicht wordt dagelijks geactualiseerd, wanneer de definitieve selecties bekend worden gemaakt:

Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena (Nederlands elftal)
Het Nederlands elftal is er zondag niet in geslaagd om de eerste editie van de Nations League te winnen. Het team van bondscoach Ronald Koeman verloor de finale met 1-0 van Portugal. Feyenoorders Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena kregen geen speeltijd. 

Nicolai Jørgensen (Denemarken)
Het Denemarken van Nicolai Jørgensen heeft vrijdagavond kort voor tijd de overwinning uit handen gegeven tegen Ierland. Feyenoords nummer negen speelde de volledige EK-kwalificatiewedstrijd mee. Het was voor Denemarken de tweede wedstrijd in de kwalificatiereeks. Aanstaande maandag volgt de derde wedstrijd, als Jørgensen het met zijn landgenoten opneemt tegen Georgië.

Tyrell Malacia (Jong Oranje)
Jong Oranje heeft in een vriendschappelijke interland tegen het Olympisch elftal van Mexico uitgehaald. Met Tyrell Malacia in de basis op de linksbackpositie werd met 5-1 gewonnen door goals van Donyell Malen (2), Calvin Stengs, Dani de Wit en Cody Gakpo.

Luis Sinisterra (Colombia Onder 20)
Voor Luis Sinisterra en Colombia Onder 20 zit het WK er na vrijdag op. De ploeg verloor met 0-1 van Oekraïne O20 en is daardoor uitgeschakeld in de eindronde voor spelers onder twintig jaar in Polen. Feyenoords buitenspeler speelde de volledige wedstrijd, maar kon de uitschakeling niet voorkomen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login