Nieuws

Vilhena en Boëtius in belangstelling Fiorentina

on

Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius kunnen een mooie transfer maken. Volgens Voetbal International volgt Fiorentina beide Feyenoorders, die nog een verbintenis tot medio 2016 hebben, op de voet. Een hoofdscout van de Italianen reisde naar Rotterdam af om hen in actie te zien tegen sc Heerenveen. Alleen Boëtius kreeg speeltijd. Meer clubs zitten achter het tweetal aan.
Zo heeft Europa League-finalist Sevilla, dat woensdagavond in de Europa League-finale aantreedt tegen Dnipro Dnipropetrovsk, interesse in Boëtius. Southampton meldde zich afgelopen winter al met een bod voor Vilhena. Ronald Koeman bood naar verluidt een bedrag van 2,4 miljoen euro op de middenvelder.
De twee jeugdexponenten van Feyenoord willen hun contract niet verlengen en Feyenoord lijkt daardoor genoodzaakt hen te verkopen. Alleen aankomende zomer en in de winterstop van komend seizoen kan de club uit Rotterdam-Zuid nog wat aan het duo verdienen. De twintigjarige Vilhena speelde weliswaar 21 competitiewedstrijden, maar stond slechts tien keer in de basis. Boëtius speelde 22 keer in de basis mee en heeft dit seizoen 33 wedstrijden achter zijn naam staan.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login