Feyenoordinbeeld

Vijf jeugdspelers nemen deel aan eerste training

on

Vijf jeugdspelers van Feyenoord nemen zondag 26 juni aanstaande deel aan de eerste training van de selectie. Nigel Robertha, Gustavo Hamer, Rashaan Fernandes, Emil Hansson en Mo El Hankouri krijgen de kans zich te laten zien aan de technische staf.
.

Robertha

Van het vijftal is Robertha – achttien jaar, contract tot 2018 – de enige die zijn officiële debuut in Feyenoord 1 al achter de rug heeft. De aanvaller kwam eind vorig seizoen in de uitwedstrijd tegen Willem II als invaller in het veld en maakte zodoende zijn eerste minuten in de hoofdmacht.

.

Fernandes

Ook Fernandes weet hoe het is om in Feyenoord 1 te spelen, zij het niet in een officiële wedstrijd. De buitenspeler, die volgende maand zijn achttiende verjaardag viert, speelde in maart negentig minuten mee in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Fernandes zette twee jaar geleden zijn handtekening onder een eerste profcontract bij Feyenoord.

.

Hamer

Hamer, die vrijdag negentien jaar oud is geworden, is al toe aan zijn tweede contract bij Feyenoord. De middenvelder – vorig seizoen aanvoerder van Feyenoord Onder 19 – was in januari mee op het trainingskamp in Portugal en zat bij de selectie voor het duel met Sparta Rotterdam. Hamer trainde ook al regelmatig mee met het team van Giovanni van Bronckhorst.

.

Hansson

De onlangs achttien jaar geworden Hansson werd door Feyenoord vorig jaar augustus overgenomen van SK Brann. Het Noorse talent, dat destijds een contract tekende voor drie jaar, kwam afgelopen jaar uit in Feyenoord Onder 19 en is een aanvallende middenvelder.

.

El Hankouri

El Hankouri zette eerder deze maand zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis, met een optie voor nog een jaar. Ook hij kwam vorig seizoen uit in Feyenoord Onder 19 en trainde al enkele keren mee met het eerste elftal. De middenvelder wordt op 1 juli aanstaande negentien jaar.

.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login