Nieuws

Vier spelers mogen Feyenoord in de winter verlaten

on

Feyenoord hoopt in de winterstop afscheid te nemen van vier spelers. Twee spelers, Harmeet Singh en Sekou Cissé, hoeven ook niet meer terug te komen, maar twee talenten van de Rotterdammers mogen de club alleen op huurbasis verlaten.

Het gaat om Jordy van Deelen en Elvis Manu, die momenteel niet in de plannen van Ronald Koeman voorkomen. “Wij hebben besloten om Manu en Van Deelen te verhuren. Verder hopen wij inderdaad dat Cissé en Singh snel vertrekken. Als dat niet lukt, blijven ze wel gewoon meetrainen. Ze hebben een contract getekend en dat respecteren wij”, aldus technisch directeur Martin van Geel tegenover het Algemeen Dagblad.

Van Geel denkt dat er in de jeugd een aantal zeer talentvolle spelers rondlopen, die ook snel de kans moeten krijgen. “Afgelopen weekeinde wonnen wij met A1, A2 en B1 van Ajax en B2 won van PSV. Er is volop talent, dat is duidelijk. De kans is groot dat wij aanvallende middenvelder Rick Karsdorp en rechtsback Rodney Lopes Cabral meenemen naar Spanje”, doelt de beleidsbepaler op het trainingskamp dat Feyenoord in Marbella gaat beleggen.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login