Nieuws

VIDEO: TROTSE SUPPORTERS ONTHULLEN LEGIOENWAND

on

Tien leden van Het Legioen hadden zondag een wel heel speciale taak voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag. Zij mochten namelijk, samen met Legioen-lid nummer 1 en clubambassadeur Gerard Meijer, de Legioenwand onthullen bij De Kuip. Op deze levensgrote wand, gemaakt ter ere van het 10-jarig bestaan van Het Legioen, prijken de namen van 18.000 Legioen-leden die zich graag wilden laten vereeuwigen op het stadion.

Voorafgaand aan de onthulling genoten de geselecteerde Legioen-leden van een lunch in het Maasgebouw, terwijl ze na de onthulling de warming-up van Feyenoord aan de rand van het veld mochten bekijken. Uiteindelijk zagen ze vanuit Vak G hoe de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst met 3-1 won van ADO. Een reportage van de middag kun je bekijken in de videospeler.

De prominente plek voor de duizenden Legioen-leden is een van de manieren waarop Feyenoord het 10-jarig bestaan van Het Legioen viert en de supporters bedankt voor hun steun. Verder werd onder meer een speciale editie van Feyenoord Magazine gemaakt, waarin Het Legioen letterlijk centraal stond. Voor de totstandkoming van dit magazine kreeg de redactie van Feyenoord Magazine namelijk hulp van een aantal Legioen-leden, die in een speciale redactievergadering aanschoven en spelen zelf ook de hoofdrol in een aantal verhalen in dit nummer.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login