Nieuws

VIDEO: NIEUWJAARSSPEECH JAN DE JONG

on

Jan de Jong gaf dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn eerste nieuwjaarsspeech als algemeen directeur van Feyenoord. De Jong keek daarin onder meer terug op de mooie successen van 2017, maar ook vooruit naar de kansen en uitdagingen voor de club in het nieuwe jaar. Ook deed de directeur de oproep aan de KNVB om de kunstgrasdiscussie op te lossen, kondigde hij aan dat Feyenoord een begin gaat maken aan het terugkopen van de aandelen van de Vrienden van Feyenoord en praatte hij de aanwezigen bij over de komst van het nieuwe trainingscomplex en een nieuw stadion.

Volgens De Jong gaat het Feyenoord in veel opzichten voor de wind. ‘We groeien als kool. Hebben 34.000 seizoenkaarthouders. Hoeveel? 34.000. Een geweldige businessclub met ruim 900 leden. Qurrent is onze fijne, nieuwe hoofdsponsor en Opel is gebleven. Met als resultaat dat Feyenoord de hoogste standaardbegroting ooit heeft. En dan zijn inkomsten uit beker en Europees voetbal nog niet meegeteld.’

De volledige nieuwjaarsspeech van Jan de Jong is terug te kijken via de videospeler.

Lees de volledige nieuwjaarsspeech

De nieuwjaarsspeech van De Jong is ook in zijn geheel terug te lezen. Klik hier om de volledige nieuwjaarsspeech van Jan de Jong terug te lezen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login