Nieuws

VIDEO: HET EUROPESE AVONTUUR VAN FEYENOORD ONDER 19

on

Feyenoord Onder 19 neemt dit seizoen voor het eerst deel aan de UEFA Youth League. Rondom de wedstrijden tegen hun Europese leeftijdsgenoten worden ze van dichtbij gevolgd door een camera van Feyenoord TV.

In deel 5 van de rubriek ‘Het Europese avontuur van Feyenoord Onder 19’ is te zien hoe de talenten de reis naar Manchester beleven. Ze worden in één van de voetbalhoofdsteden van Europa gevolgd tijdens de laatste training, de ochtendwandeling en de wedstrijd, waarin een speciale tactiek van hen wordt gevraagd. ‘In het buitenland wordt anders gevoetbald, daar moesten wij ons aan aanpassen.’

Bekijk deel 5 van ‘Het Europese avontuur van Feyenoord Onder 19’ in de videospeler.

Kaartverkoop Feyenoord Onder 19 – Napoli Onder 19

Door het resultaat tegen Manchester City heeft Feyenoord nog één punt nodig om te overwinteren in de UEFA Youth League. Wil jij aanwezig zijn bij de laatste groepswedstrijd van Feyenoord Onder 19 tegen de leeftijdsgenoten van Napoli? De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 december om 16:00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion. Kaarten voor de wedstrijd kosten slechts € 5 ,- en zijn te koop via www.feyenoord.nl/tickets-uyl.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login