Nieuws

Vi: ‘Van Bronckhorst heeft in kleedkamer zijn functioneren ter discussies gesteld’

on

Giovanni van Bronckhorst heeft vlak na de wedstrijd tegen De Graafschap (2-0 verlies) zijn functioneren ter discussie gesteld. In de kleedkamer vroeg de trainer van Feyenoord of zijn spelers nog wel vertrouwen in hem hadden.

Dat schrijft Voetbal International. De sfeer in Rotterdam-Zuid is om te snijden na de wanvertoningen tegen AS Trencin (4-0) en De Graafschap en de kritiek op Van Bronckhorst neemt toe. De trainer heeft het gevoel dat niet iedereen binnen de selectie meer voor hem door het vuur wil gaan.

Hij ergert zich bovendien aan het gedrag van een aantal spelers. Onder meer aan Jean-Paul Boëtius, die weigerde te trainen na een oefenduel met Fenerbahçe en daarvoor een straf kreeg en tegen De Graafschap een oliedomme rode kaart pakte.

VI schrijft dat Van Bronckhorst te maken heeft met zijn derde crisis bij Feyenoord. In zijn eerste seizoen leed hij zeven nederlagen op rij. In zijn tweede seizoen werd hij kampioen, maar een jaar later eindigde hij slechts op de vierde plek. Het winnen van de KNVB Beker maakte een hoop goed in Rotterdam, maar nu moet hij zijn derde brandje blussen.

‘Het lijkt, alles bij elkaar opgeteld, een kwestie van tijd voordat de bom echt barst in de selectie van Feyenoord en Van Bronckhorst, die nu nog strijdbaar is, er geen zin meer in heeft’, aldus VI.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou