Nieuws

VI: ‘St. Juste en Haps worden dinsdag medisch gekeurd door Feyenoord’

on

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Jerry St. Juste en Ridgeciano Haps. Beide verdedigers ondergaan dinsdag hun medische keuring bij de Rotterdammers.
Maandagmiddag werd al bekend dat Feyenoord liever vandaag dan morgen St. Juste wilde overnemen van SC Heerenveen.
Echter stelden de Friezen zich hard op in de onderhandelingen over de twintigjarige verdediger. Beide partijen hebben nu toch een akkoord bereikt over de verdediger, die in totaal 75 officiële duels voor Heerenveen speelde.

Haps stond ook al lang op de lijst van de landskampioen om de positie van linksback op te vullen. Terence Kongolo verliet Feyenoord voor een avontuur bij AS Monaco. Net als Heerenveen was AZ niet van plan de linksachter zomaar te laten vertrekken, maar de Alkmaarders bereikten maandag overeenstemming met Feyenoord.

St. Juste en Haps worden dinsdag medisch gekeurd door Feyenoord en reizen dan naar alle waarschijnlijkheid mee naar Oostenrijk voor het trainingskamp van de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. De landskampioen verblijft van 18 tot 23 juli in Schruns, waar zaterdag een oefenduel met SC Freiburg wacht.

Bron: Vi.nl
Foto: voetbalzone.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login