Nieuws

VI Podcast: ‘Van den Herik zegt niet meteen nee tegen terugkeer bij Feyenoord’

on

Voormalig Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik zegt voorhand geen ‘nee’ tegen een terugkeer bij Feyenoord. Michel van Egmond weet dat te melden in de nieuwste Dick Voormekaar Podcast met clubwatcher Martijn Krabbendam.

Volgens Van Egmond maakt Jorien van den Herik zich zorgen over de constructie van Feyenoord omtrent het nieuw te bouwen stadion. Volgens Van Egmond heeft Van den Herik zich erin verdiept en heeft hij alles gelezen. Jorien maakt zich vooral zorgen over als het allemaal mislukt; dan is er geen garantie dat ze geld krijgen. Dan krijgen ze helemaal niks. Dan moet Feyenoord dat geld weer ergens vandaan moet halen.

Van Egmond laat weten dat Van den Herik iemand was tegen gekomen die stelde: “stel nou dat iedereen in de leiding weg is bij Feyenoord en ze vragen jou om terug te keren, zou je dat dan doen?” Toen zei Jorien dat als Feyenoord aan dat stadion is vastgeklonken en niet meer terug kan, dat hij er dan geen seconde over zou nadenken en het zeker niet zou doen. Als dat niet zo is, zou hij niet gelijk ‘ja’ zeggen, maar dan zou hij het zeker in overweging nemen.’

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR DE PODCAST

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply