Nieuws

VI: ‘Luckassen ziet overstap naar Feyenoord niet zitten’ 

on

PSV staat op het punt de defensie te versterken met AZ’er Derrick Luckassen. De mandekker tekent snel een contract voor vijf seizoenen in Eindhoven. De in Amsterdam geboren verdediger stond nog één jaar onder contract bij de club uit Alkmaar. Hij stond ook in de belangstelling van Feyenoord, maar Luckassen zag een overstap naar Rotterdam niet zitten.

.
Begin deze maand liet PSV al weten dat Luckassen gevolgd werd. AZ houdt via technisch directeur Max Huiberts de boot af, maar het officieel worden van de transfer lijkt een kwestie van tijd. ‘Het klopt dat we in gesprek zijn, maar een akkoord hebben we nog niet bereikt.’

.

Luckassen komt uit de jeugdopleiding van AZ en groeide in Alkmaar uit tot een onbetwiste basiskracht. De sterke verdediger kan zowel in het centrum als op de rechterflank uit de voeten. In het voorbije seizoen gaf AZ-coach John van den Brom hem zelfs regelmatig een rol als verdedigende middenvelder. AZ had een optie om het contract van de verdediger annex middenvelder met een jaar te verlengen.

.

Bron: Vi.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login