Nieuws

Vi: ‘Hofland optie voor vacature Feyenoord’

on

Feyenoord hoopte dat Dick Advocaat bereid zou zijn om het stokje over te nemen van de huidige oefenmeester Giovanni van Bronckhorst, maar dit bleek niet het geval te zijn. Nu moeten de Rotterdammers op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Voetbal International schrijft op woensdagmorgen: “In Nederland blijft een aantal kandidaten over waarbij de namen Maurice Steijn (VVV-Venlo) en Henk Fraser (Sparta) het hardnekkigst blijven terugkomen.” Het is echter ook een mogelijkheid dat de directie van de topclub verrast: “Verder zou het ook niet onlogisch zijn dat een oud-speler als Kevin Hofland, die nu uitstekend debuteert bij Fortuna Sittard als trainer, wordt gezien als een serieuze optie…”

Tussen 2007 en 2010 speelde Hofland 54 officiële competitieduels voor Feyenoord, waarin hij drie doelpunten maakte. Overigens lijkt het niet waarschijnlijk dat de bovengenoemde Advocaat zich nog bedenkt en wél aan de slag gaat in De Kuip. ” Zowel de clubleiding als de exbondscoach zou dan zijn geloofwaardigheid verliezen. Advocaat zou, indien hij alsnog ja zegt, zich laten zien als een labiele persoonlijkheid, die zijn oren laat hangen naar de stemmingswisselingen van een paar supporters die de moeite nemen te reageren op een populariteitspoll. En de leiding toont zich van haar zwakste kant als ze daarin zouden meegaat.”

Bron: soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login