Nieuws

Vi: “Feyenoord weigert 50 miljoen”

on

Feyenoord heeft volgens Voetbal International een bod van vijftig miljoen euro geweigerd om de Rotterdamse club voorlopig uit de brand te helpen. Het bod zou afkomstig zijn van de groep “De Moderne Kuip”

Bij de Vrienden van Feyenoord circuleert een presentatie, die in handen is van VI en veel vragen oproept. Daarin wordt gesteld dat al in mei 2020 Feyenoord het aanbod vanuit Rotterdam kreeg voor een injectie van vijftig miljoen euro. Volgens het voetbal weekblad is een deel van die 50 miljoen bestemd om De Kuip weer in eigen handen te krijgen, de selectie te versterken én de huidige Kuip op te knappen. VI schrijft dat dit bod later in het jaar nog een keer zou zijn gedaan.

Een van de aanwezige mensen bij het gesprek die anoniem wil blijven bevestigt desgevraagd dat Koevermans daar wel degelijk was. De anonieme bron keek raar op toen hij Koevermans van de week hoorde zeggen dat hij dat plan niet kent. “Hij zat er zelf namelijk bij”

Mark Koevermans was volgens Voetbal International niet bereikbaar voor commentaar. De Moderne Kuip wilde niet reageren.

In het tv programma Veronica Inside zat Martijn Krabbendam vanavond om bovenstaand verhaal toe te lichten. Volgens Krabbendam is Feyenoord nog altijd in gesprek met een Amerikaanse partij die voor 100 tot 130 miljoen euro aandelen wil overnemen.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply