Nieuws

Vi: ‘Feyenoord vraagt zo’n 20 miljoen euro voor Berghuis’

on

Club-watcher Martijn Krabbendam meldt in de Voetbal International van deze week dat zowel PSV als Feyenoord ervan uit gaat komend seizoen te kunnen beschikken over Steven Berghuis.

De 27-jarige aanvaller liet eind vorig seizoen weten graag op zoek te gaan naar een andere club. PSV was er snel bij en sprak al met de speler over een overgang naar Eindhoven. Dat was een goed onderhoud. Berghuis moet in Eindhoven de vervanger worden van Hirving Lozano, van wie iedereen uitgaat dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola wel een club voor hem zal vinden. Of als Steven Bergwijn vertrekt.

Vi gaat verder: PSV is dus afhankelijk van de transfers van Bergwijn en Lozano. De club is niet in staat even een paar miljoen voor te schieten, want Feyenoord vraagt wel de hoofdprijs, naar verluidt zo’n twintig miljoen euro. Al valt daarover natuurlijk wel te onderhandelen.

Het liefst houdt Feyenoords nieuwe trainer Jaap Stam Berghuis in Rotterdam. Daarover sprak ook hij met de aanvaller en ook dat was volgens Stam zelf een goed onderhoud. ‘Aardige gozer, goeie speler. Lijkt me duidelijk dat ik hem er graag bij heb. En wij bij Feyenoord moeten gewoon zorgen dat Berghuis blijft.’

Berghuis weet dat hij bij PSV kans heeft op Champions League-voetbal, mocht de club zich hiervoor plaatsen. Bij Feyenoord weet hij wat hij heeft en krijgt, maar ook hoe groot zijn status is. Bovendien heeft hij in Rotterdam alles al gewonnen wat er te winnen viel.

Bron: voetbal international

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login