Nieuws

Vi: “Celtic en Rangers hebben interesse in Tapia“

on

Renato Tapia kan Feyenoord in de komende weken achter zich laten. De middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Schotse topclub Celtic. Ook Rangers zou de verrichtingen van de Peruviaan volgen. Dit meldt Voetbal International

Tapia heeft bij Feyenoord een aflopend contract en het is dan ook geen publiek geheim dat Feyenoord graag in de winterstop afscheid van Tapia zou willen nemen, omdat hij anders transfervrij de club zal verlaten.

Tijdens de Open Dag van Feyenoord liet ad -interim technisch directeur Sjaak Troost al weten dat niet gecharmeerd te zijn van het feit dat Renato Tapia niet mee wilde werken aan een tussentijdse transfer.

Tapia wordt volgens het voetbal weekblad gezien als een belangrijke kandidaat om het middenveld van Celtic een impuls te geven, zodat de groen-witten de concurrentie met Rangers FC om het kampioenschap aan kunnen gaan.

Tapia kwam medio 2016 voor anderhalf miljoen euro over van FC Twente. Vorig seizoen werd Renato na de winterstop verhuurd aan Willem II.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login