Nieuws

VI: ‘Bod op Pellè geen 12 miljoen, maar 8 miljoen excl. bonussen’

on

Graziano Pellè staat op het punt definitief de overstap naar Southampton te maken. Feyenoord heeft een woensdag een principeakkoord bereikt met de Engelsen, meldt Voetbal International.

Southampton is al geruime tijd geïnteresseerd in de 28-jarige Pellè, legde in juni een bod van zes miljoen neer bij Feyenoord, maar een akkoord bleef lang uit. Pas toen de Premier League-club zich opnieuw meldde met acht miljoen ging Feyenoord overstag. Woensdag bereikten de clubs volgens VI een principeakkoord.

De transfersom kan in de toekomst oplopen door verschillende bonussen, die in de komende jaren ingelost kunnen worden. Southampton heeft deze zomer wat te besteden door de lucratieve verkoop van Luke Shaw (Manchester United) en Adam Lallana (Liverpool), die bij elkaar zo’n 65 miljoen euro opleverden.

Naast Pellè is Southampton dicht bij een tweede aanwinst. Dusan Tadic komt voor ongeveer twaalf miljoen euro over van FC Twente. Het is geen geheim dat Ronald Koeman, de nieuwe trainer van The Saints, een bewonderaar is van Tadic en Pellè.

Bron: Voetbalprimeur.nl

20140702-210022-75622420.jpg

You must be logged in to post a comment Login