Nieuws

VI: ‘Advocaat wilde stoppen na blamage in Heerenveen’

on

Volgens Voetbal International wilde Dick Advocaat na de blamage tegen Sc Heerenveen (3-0 nederlaag) eigenlijk stoppen als hoofdcoach van Feyenoord. Vooral de manier waarop Feyenoord die wedstrijd verloor, zette kwaad bloed bij de 73-jarige hoofdtrainer.

Het weekblad laat weten dat een dag na de 3-0 nederlaag bij sc Heerenveen Frank Arnesen én Mark Koevermans naar Eindhoven zijn gereden waar Dick Advocaat woont. “De directie van Feyenoord weet dat ze voor een cruciale ochtend staan: Ze moeten Advocaat zien te behouden voor de club.”

“Feyenoord is de avond tegen Sc Heerenveen finaal door de ondergrens gezakt en de spelers leken niet meer te willen doen wat hij van ze vraagt. Met de adrenaline nog in zijn lijf overweegt Advocaat te stoppen.”Aldus VI.

“De boodschap van Arnesen en Koevermans: wij staan voor de volle honderd procent achter je. De steun van de directie bevalt Advocaat wel, zoals ook zijn assistenten Cor Pot, John de Wolf en – dan nog – Zeljko Petrovic op hem inpraten. Zelf heeft hij de beslissing dan allang genomen: natúúrlijk gaat hij door. Hij laat zijn afscheid van het voetbal niet regisseren door een paar onwillige spelers. Als hij ten onder gaat, dan wel op zíjn manier.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply