Nieuws

‘Verwachtingspatroon Feyenoordsupporters is niet zo hoog meer’

on

Fred Rutten staat volgend seizoen aan het roer bij Feyenoord en niet iedereen is enthousiast over de aanstelling. Onder trainer Ronald Koeman slaagden de Rotterdammers er niet om landskampioen te worden, maar volgens Jan Everse, oud-speler van de Rotterdamse formatie, verwachten de supporters dat niet meer.

“Ik denk dat in de loop der jaren het verwachtingspatroon van de supporters van Feyenoord niet meer zo hoog is als in het verleden, dat ze absoluut voor een titel willen gaan. Ik denk dat de supporters van Feyenoord nu gewoon een leuke jonge frisse ploeg willen zien die goed voetbalt en meedraait om een titel, maar als ze het niet winnen denk ik niet dat iedereen daarvan over de rooie zou gaan”, zo vertelde Everse in gesprek met RTV Rijnmond.

Niet iedereen toonde zich heel blij met de aanstelling van Rutten, want bij de supporters viel de naam van Jean-Paul van Gastel. “Ik vind dat een trainer eerst eens wat ervaring op moet doen. Jean-Paul heeft getraind, de A1 en assistent, dat vind ik wel erg weinig om dan trainer van Feyenoord te worden”, sloot Everse zijn verhaal af.

Bron: Soccernews.nl

20140304-171759.jpg

You must be logged in to post a comment Login