Nieuws

Vervat zo goed als zeker weg als projectdirecteur

on

Hans Vervat blijft zo goed als zeker niet aan als projectdirecteur van de vernieuwbouwde Kuip. Als eind januari de definitieve plannen van bouwbedrijf BAM gepresenteerd en mogelijk goedgekeurd worden, maakt Vervat waarschijnlijk plaats voor een nieuwe projectdirecteur. De voorkeur gaat dan uit naar iemand die ervaring heeft met dit soort grootschalige projecten.

Jos van der Vegt, één van de drie verkenners die vorig jaar rond deze tijd bouwbedrijf BAM verkoos boven Reddekuip voor het grootschalige project, zou ook niet verbaasd zijn als ‘andere spelers’ de rol van Vervat gaan overnemen.

BAM werd vorig jaar mei door de aangewezen verkenners gekozen voor de vernieuwbouw van de Kuip. De bouwgigant was in de wolken, maar een vervolg bleef vreemd genoeg uit. Eind deze maand komt BAM alsnog met een voorstel, nadat het al een keer ‘uitstel van executie’ heeft gekregen van Vervat.

Als de Feyenoord-directie akkoord gaat met de plannen, is het niet gezegd dat ze ook ten uitvoer kunnen worden gebracht. De politiek is dan aan zet. Het besluit in het Rotterdamse stadhuis zou voor het zomerreces moeten vallen, maar door de vertraging zou dat krap kunnen worden.

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7566.JPG

You must be logged in to post a comment Login