Nieuws

Verslag boekpresentatie ‘Van Kuip naar Coolsingel’ (foto’s)

on

Om 14.00u vanmiddag vond in Boekhandel Donner de boekpresentatie plaats van het onlangs verschenen boek ‘Van Kuip tot Coolsingel’.

Presentatrice Ellen Mannens zorgde voor een ontspannen sfeer door eerst wat vragen aan het aanwezige publiek te stellen. Hierna was het woord aan de auteurs Robert van Brandwijk en Steven van der Hoeven. Zij vertelden hoe het boek tot stand gekomen is en nam het publiek mee in een enkele anekdotes.

Daarna was het tijd voor de officiële overhandiging van het eerste exemplaar aan clubambassadeur Ben Wijnstekers. Ben hield nog een kort praatje over het boek (waar ook een hoofdstuk aan hem is gewijd) en vervolgens namen de auteurs samen met Ben Wijnstekers plaats achter een tafel om daar de boeken te voorzien van een persoonlijke noot met handtekening.

.

Tenslotte gingen de auteurs samen met supporters en andere personen die aan het boek hebben meegewerkt gezamenlijk op de foto. (Zie laatste twee foto’s)
Indien jij ook in het bezit wilt komen van dit prachtige boek, dan kan dit uiteraard via de site van Boekhandel Donner (klik HIER)
Je kunt uiteraard ook nog meedoen aan onze LIKE EN WIN ACTIE en kans maken op dit prachtige boek (Klik hier voor de link naar onze actie)

.

Hieronder tref je een sfeerimpressie van de boekpresentatie aan. -> Klik op de foto’s voor een grotere weergave.

.

 

You must be logged in to post a comment Login