Nieuws

Vermeer ziet Feyenoord stuntelen: “Op een gegeven moment vaagt het gewoon weg”

on

Bij de 3-1 nederlaag van Feyenoord bij sc Heerenveen speelde Kenneth Vermeer een opvallende rol. De goalie ging namelijk opzichtig in de fout bij het tweede doelpunt van de Friezen, waarmee de thuisploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwam.

“Het was een schot met een zwabber. Ik doe een stap naar rechts en probeer de bal te pakken, maar ik denk dat ik hem naar de zijkant had moeten stompen. Want dan ben je er vanaf. Ik wilde hem klemmen. Tegenwoordig moet je heel vaak stompen met die zwabberballen, maar toch wil je de bal vasthouden en dat was de verkeerde keuze”, legt de doelman uit aan FOX Sports.

De Rotterdammers speelden in de openingsfase prima, maar gaven na een half uur spelen de wedstrijd uit handen. “We begonnen teveel naar achteren te lopen en van daaruit kreeg Heerenveen kansen. We liepen naar achteren en vielen de bal niet aan. Ze konden vrij opkomen. Ik denk dat de 3-1 de avond typeerde, daar ging van alles mis. We begonnen goed, maar op een gegeven moment vaagt het gewoon weg.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

image

You must be logged in to post a comment Login