Nieuws

Vermeer: ‘We hebben de trainer laten zitten’ 

on

Doelman Kenneth Vermeer was na de pijnlijke nederlaag van Feyenoord bij PEC Zwolle zichtbaar aangeslagen.

De druk op Fred Rutten neemt toe nu de Rotterdammers veroordeeld zijn tot de play-offs. De coach gaat zondagavond praten met technisch directeur Martin van Geel.

“We hebben de trainer laten zitten”, stelde Vermeer voor de camera van RTV Rijnmond na het mislopen van rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal.

“Het is lastig te verwerken omdat we het altijd in eigen hand hebben gehad, maar ons spel is de laatste weken gewoon zwaar teleurstellend en dan lopen we alles mis.”

Tekeer gegaan

Vermeer, die in de slotfase nog veel reddingen moest verrichten om de schade te beperken, was na rust de enige speler die zich nog liet gelden en dat ging na afloop verder.

“Ik ben een beetje tekeer gegaan in de kleedkamer. Dat lijkt me logisch als je kijkt naar hoe we speelden. Of dit één van de vervelendste dagen in mijn carrière was? Zeker weten.”

“We komen hier met bepaalde bedoelingen naartoe en dan zie ik het zo uiteen vallen. Ik durf niet te zeggen waar het misging. Na de 4-1 overwinning bij AZ (begin april, red.) dachten we dat we er al waren.”

Aanvoerder Jordy Clasie was de enige andere speler van Feyenoord die bereid was de media te woord te staan. De middenvelder antwoordde bevestigend toen de NOS hem vroeg of hij zich schaamde voor het verlies bij PEC.

“Na de 1-0 waren we onszelf niet meer en zakte het vertrouwen helemaal weg, maar we moeten verder. We hebben geen andere keuze, kunnen er niet met zijn allen mee stoppen.”

Clasie herhaalde zijn wens om het seizoen met Rutten af te maken. “Mijn mening is niet veranderd. Dit is gebeurd en we moeten op naar donderdag tegen sc Heerenveen.”

Bron; nusport.nl

  

You must be logged in to post a comment Login