Feyenoordinbeeld

Vermeer, Tapia en Vilhena ontbreken op eerste training 

on

Kenneth Vermeer, Renato Tapia en Tonny Vilhena zijn aankomende zondag afwezig, als Feyenoord in De Kuip de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkt. Het drietal krijgt langer vakantie vanwege de interlandverplichtingen aan het eind van vorig seizoen en sluit op een later moment aan bij de selectie. Ook Warner Hahn, die herstellende is van een knieblessure, traint nog niet mee met de groep.
.

Door de afwezigheid van de drie internationals en Hahn bestaat de selectie van Feyenoord zondag uit in totaal 25 spelers. Onder hen ook Lucas Woudenberg en Wessel Dammers, die na een verhuurperiode van een jaar bij respectievelijk N.E.C. en SC Cambuur weer terugkeren in De Kuip.

.

Vermeer en Vilhena maakten na afloop van het Eredivisieseizoen 2015-2016 twee weken deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. In de laatste van de drie oefeninterlands maakte Vilhena zijn officiële debuut voor Oranje, op 4 juni tegen Oostenrijk (0-2 winst). Vermeer kwam niet in actie tijdens de oefenduels.

.

Tapia nam deze maand met Peru deel aan het toernooi om de Copa America. Het Zuid-Amerikaanse land reikte mede dankzij een knappe overwinning op Brazilië tot de kwartfinales, waarin Colombia uiteindelijk na strafschoppen te sterk was.

.

Hieronder een overzicht van de 25 spelers die zondag deelnemen aan de eerste training.

.

Keepers

Pär Hansson, Justin Bijlow.

.

Verdedigers

Rick Karsdorp, Sven van Beek, Eric Botteghin, Terence Kongolo, Miquel Nelom, Jan-Arie van der Heijden, Bart Nieuwkoop, Lucas Woudenberg, Wessel Dammers.

.

Middenvelders

Karim El Ahmadi, Jens Toornstra, Marko Vejinovic, Simon Gustafson, Gustavo Hamer, Emil Hansson, Mo El Hankouri.

.

Aanvallers

Dirk Kuyt, Michiel Kramer, Eljero Elia, Bilal Basaçikoglu, Nicolai Jørgensen, Nigel Robertha, Rashaan Fernandes.

.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login