Nieuws

Vermeer stuurt aan op direct vertrek bij Feyenoord

on

Kenneth Vermeer stuurt aan op een direct vertrek bij Feyenoord. De beslissing van trainer Giovanni van Bronckhorst om vast te houden aan Brad Jones als eerste doelman is als een mokerslag aangekomen bij de al maanden weer topfitte doelman, schrijft De Telegraaf.

Volgens de krant heeft Feyenoord in de winterstop een transfer naar het buitenland tegengehouden. Op 28 december werden technisch directeur Martin van Geel en trainer Giovanni van Bronckhorst volgens De Telegraaf geïnformeerd dat Vermeer met onmiddellijke ingang elders eerste keeper op hoog niveau kon worden.

De club uit Rotterdam heeft Vermeer duidelijk gemaakt dat hij absoluut niet mocht vertrekken. ,,Ik ben naar Feyenoord gekomen om te spelen en niet om op de bank te zitten. We moeten praten met de trainer en de clubleiding”, zegt de 32-jarige.

,,Het is niet de bedoeling om nog twee jaar op de bank te zitten. Ik heb nu niet de leeftijd om reservedoelman te zijn.” Binnen 24 uur gaan partijen om de tafel om tot op een oplossing te komen.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login