Nieuws

Vermeer: ‘Overwinteren moet haalbaar zijn’

on

Feyenoord speelt donderdag zijn derde wedstrijd in de poulefase van de Europa League met twee jonge verdedigers in het centrum. Achter hen staat Kenneth Vermeer, een doelman met de nodige Europese ervaring. De 28-jarige Vermeer lijkt met de week belangrijker te worden voor de Rotterdammers.

”Ik zit lekker in mijn vel. We doen het natuurlijk als team, maar als je belangrijk kan zijn op de juiste momenten is dat mooi meegenomen. Ik voel me thuis bij deze club”, aldus de goalie.

Een andere speler met ervaring in de Champions League is spits Colin Kazim-Richards. Hij verwacht een lastig duel met de Kroaten. ”Uitwedstrijden als deze zijn mentaal gezien altijd moeilijk. Zeker op een donderdagavond. Het veld is ook niet best, maar het is niet anders. We zijn de laatste weken op de goede weg, dus we moeten hier zeker een resultaat kunnen halen.”

Vermeer wil niet te veel naar de tegenstander kijken. ”We moeten van onze kracht uitgaan. Als we honderd procent geven, zijn we denk ik de betere ploeg tegen HNK Rijeka. De tweede plaats in de groep en overwinteren moet haalbaar zijn.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_8316.PNG

You must be logged in to post a comment Login