Nieuws

Vermeer neemt na afloop Klassieker afscheid van voormalig teamgenoten

on

Kenneth Vermeer is na afloop van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (0-0) in de Ajax-kleedkamer geweest om afscheid te nemen van zijn voormalige teamgenoten.

De Amsterdamse doelman van Feyenoord, die zijn doel schoon hield in de Arena, kreeg een ingelijste foto overhandigd en werd toegesproken door Ajax-trainer Frank de Boer.

”Dat waren hele mooie woorden”, zei Ajacied Lucas Andersen even later. ”Dat verdient Kenneth ook. Hij is jarenlang heel belangrijk geweest voor ons.”

”Door de enorme strijd tussen Ajax en Feyenoord was het voor hem moeilijk om hier terug te komen. Maar hij verdiende een afscheid.”

Andersen gunt zijn oud-ploeggenoot een mooie tijd bij Feyenoord. ”Alleen vandaag gunde ik hem geen succes, maar in andere wedstrijden wel.”

Zelf bleef Vermeer vrij stoïcijns onder al het gedoe rond zijn persoon. De Ajax-fans trakteerden hem vanwege zijn gevoelige overstap op tal van fluitconcerten en spreekkoren.

”Ik wist dat ik zulke dingen kon verwachten”, zei Vermeer. ”Maar het doet me niet zoveel. Ik ben vooral heel teleurgesteld dat we niet gewonnen hebben. Want wij domineerden en hebben hele goede kansen gehad.”

Bron: nusport.nl

IMG_8191.PNG

You must be logged in to post a comment Login