Nieuws

Vermeer doet aangifte tegen man met pop

on

Een pop met een strop om zijn nek die Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer moest voorstellen heeft zondag voor ophef gezorgd bij de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. De voormalig sluitpost van de Amsterdammers moest na het duel een interview met RTV Rijnmond afbreken om aangifte te doen.
Ajax zelf heeft de dader in beeld weten te brengen en een stadionverbod gegeven. De dader zal ook strafrechtelijk vervolgd worden. Vermeer was tijdens de wedstrijd ook het doelwit van Ajacieden in spreekkoren. De sluitpost maakte in de zomer van 2014 de gevoelige overstap van Ajax naar Feyenoord.
“Ik heb daar geen woorden voor,” liet Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst weten. “Het enige wat je kunt doen is zo’n man oppakken en voor de rechter laten komen. Dit kan niet. Kenneth is een fantastische keeper en een fantastisch mens die jaren voor Ajax van waarde is geweest en de keuze heeft gemaakt om naar ons te komen. Dit gun je niemand.”
Feyenoord verloor zondag met 2-1 van Ajax. Jens Toornstra scoorde het enige Rotterdamse doelpunt. Amin Younes en Riechedly Bazoer namen de Ajax-goals voor hun rekening.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login