Nieuws

Vermeer doet aangifte na bedreigingen darttoernooi

on

Feyenoordkeeper Kenneth Vermeer gaat aangifte doen tegen de mannen die donderdagavond tijdens een darttoernooi borden omhooghielden met kwetsende teksten. Enkele bezoekers hielden bordjes omhoog met daarop “Kenneth NSB” en “Kenneth Vermeer Hangen”.
Feyenoord gaat Vermeer juridisch ondersteunen bij de aangifte. De aangifte gaat via de Britse justitie omdat het toernooi in Newcastle (Engeland) plaatsvond. Wat de aangifte precies inhoudt is nog niet duidelijk.
Van Bronckhorst: ”geen woorden voor”

Ook op de wekelijkse persconferentie bij Feyenoord ging het over de nieuwe ophef. ”Eerst de pop vorige week, nu weer dit op tv. Het is voor Kenneth triest dat hij dit moet meemaken.” vertelt trainer Van Bronckhorst. ”Ik heb er geen woorden voor dat mensen dit kunnen doen.”
Ook premier Rutte had het in zijn wekelijkse persmoment over de acties tegen Kenneth Vermeer. “Ik vind het fout en beneden ieder niveau”, zei de premier vrijdagmiddag. ”Het is misselijkmakend.”
Eerder werd tijdens de wedstrijd Ajax – Feyenoord op zondag 7 februari een Vermeer-pop aan een strop gehangen. Ook daar deed de Feyenoord-keeper aangifte van bedreiging van. Een 26-jarige man uit Wageningen is daarvoor aangehouden. Hij is inmiddels op vrije voeten. 

Bron: rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login