Nieuws

Vermeer denkt dat niemand bij UEFA baalt van onze uitschakeling 

on

Na afloop van Feyenoord-AS Roma ging het in Rotterdam weinig over het vertoonde spel van de thuisploeg of de uitschakeling in de Europa League. De arbiter van dienst was het hoofdonderwerp. Het idee dat de winnaar voor de wedstrijd al vast stond, leeft bij supporters én spelers.

“We hadden er alle vertrouwen in, maar vanaf minuut één werd er constant tegen ons gefloten. We kregen steeds het gevoel dat we niet mochten winnen”, zegt Vermeer tegenover NUsport. “Elk moment dat zij iemand schopten was er niks aan de hand. Een kleine overtreding bij ons was meteen een kaart. We voetbalden ook tegen de scheidsrechter.”

Na een rode kaart voor Mitchell te Vrede werd de wedstrijd gestaakt door scheidsrechter Clément Turpin. Dat deed de Fransman omdat supporters spullen op het veld gooiden. “Die voelden zich ook bestolen en raakten gefrustreerd. Het mag niet gebeuren, maar ik begrijp het wel.”

Vermeer denkt niet dat er iemand bij de UEFA baalt van de uitschakeling in de Europa League. De doelman ziet wel wat in het idee dat men juist blij is, gezien de slechte naam van de Feyenoord-fans. “Misschien is het wel een beetje doorgestoken kaart en hadden ze die instructies gekregen. Het is moeilijk te zeggen.”

Bron: voetbalprimeur.nl
You must be logged in to post a comment Login