Nieuws

Vermeer: ‘Denk liever niet terug aan debuut’

on

Vorig seizoen, ook op 13 september, vorig Feyenoord thuis met 2-1 van Willem II. Het was de debuutwedstrijd van Kenneth Vermeer, na een spraakmakende transfer van Ajax naar Feyenoord. De doelman denkt liever niet terug aan zijn debuut.
“Ik denk er liever niet aan, nee,” zegt Vermeer. “We verloren met 2-1, ik had het me leuker voorgesteld. Ik was niet erg gespannen, ondanks dat het de eerste wedstrijd was nadat ik was overgekomen van de concurrent. Zonder ze te onderschatten, we moeten dit keer echt gewoon winnen. Vorig jaar verloren we thuis en speelden we uit gelijk tegen Willem II, dus van onderschatting is geen sprake.”
Kenneth Vermeer viel op het laatste moment af bij de selectie van het Nederlands elftal en is de afgelopen twee weken dus bij Feyenoord gebleven. “Er zijn veel jongens weg geweest en vrijdag trainden we eigenlijk pas weer voor het eerst met het hele team. Het goede voetbal is er dit seizoen nog niet voldoende uitgekomen maar over onze strijd hoeven we niet te klagen. PSV-uit kun je altijd verliezen, al had het met onze kansen daar zomaar een andere uitslag kunnen zijn. Het is vooral zaak om de andere duels te winnen.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login