Nieuws

Vermeer belde zelf met Feyenoord over transfer

on

Hoe zal Erwin Mulder zich op het moment voelen? De doelman won de concurrentiestrijd van Warner Hahn en leek dit seizoen de eerste keeper te blijven bij Feyenoord, maar nu ziet het ernaar uit dat hij alsnog op de bank belandt. Kenneth Vermeer wordt maandag medisch gekeurd in Rotterdam en kan aansluitend een vierjarig contract gaan tekenen.

Vermeer zal de bank van Ajax niet verruilen voor de bank van Feyenoord en dus lijkt duidelijk dat hij de garantie voor een basisplaats heeft gekregen. “Natuurlijk is dat moeilijk voor Erwin”, zegt Fred Rutten tegen RTV Rijnmond. “Als mens heb ik daar problemen mee, als professional niet. Het hoort bij de ontwikkeling van deze club. We willen verder en moeten zorgen dat er op alle fronten kwaliteit wordt binnengehaald.”

Zondagavond werd bij Studio Voetbal beweerd dat Vermeer Ajax voor het blok heeft gezet: de keeper wist dat hij voor een klein bedrag (een miljoen euro) kon vertrekken en zocht vervolgens zelf contact met Feyenoord. Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht maakte de deal met de Rotterdammers rond en vervolgens stapte Vermeer naar Ajax. “Ze hadden Vermeer beloofd dat hij weg mocht, maar hadden niet bij Feyenoord of PSV stilgestaan. Ajax werd dus verrast en kon geen kant meer op”, zei tafelgast Sjoerd Mossou, verslaggever van het Algemeen Dagblad.

Bron: Soccernews.nl

IMG_8190.PNG

You must be logged in to post a comment Login