Nieuws

Vermeer: ‘Ajax heeft helemaal niks gebracht’

on

In de aanloop naar de Klassieker stond Kenneth Vermeer volop in de schijnwerpers, maar tijdens het duel in De Kuip hoefde de goalie nauwelijks iets te doen. Toch ging Ajax er met de drie punten vandoor, omdat Vermeer geen antwoord had op een vrije trap van Ricardo van Rhijn.

“Er is teleurstelling en ongeloof”, omschreef Vermeer na afloop bij FOX Sports. “We begonnen vanaf minuut één goed, maar zij krijgen dan één kans en die schiet Van Rhijn er zo in. Dat had hij nog nooit gedaan, normaal schiet hij alles naast of over”, baalde de sluitpost. “We hebben de hele wedstrijd gedomineerd, Ajax had helemaal niets te vertellen. Eén van de ik weet niet hoeveel kansen zou er dan normaal gesproken wel in moeten gaan.”

Door de 0-1 nederlaag wacht Vermeer nog op zijn eerste succes in het Feyenoord-tenue. “Als je naar de resultaten kijkt, zit het zeker niet mee. Ik had de hele wedstrijd het gevoel dat we het om konden buigen en als winnaar de wedstrijd zouden afsluiten. Je moet jezelf belonen als je zoveel kansen creëert. Het is heel zuur dat we er niet één maakten.”

“Ik was erop gebrand om te winnen en had de hele week al het gevoel dat we zouden winnen”, vervolgde de Amsterdammer. “Dan doet het toch wel pijn dat je op zo’n manier verliest. Maar als wij zo blijven spelen, dan moeten de punten vanzelf komen. Ajax is er helemaal niet aan te pas gekomen… Dit is dus wel de manier waarop wij moeten gaan spelen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8190.PNG

You must be logged in to post a comment Login