Nieuws

Verkrijgbaar bij FSV De Feijenoorder: Miniatuur KNVB Beker

on

Vanaf nu te reserveren bij FSV De Feijenoorder: dit verzilverde miniatuur van de KNVB Beker. Een prachtig aandenken aan al die bekerfinales die Feyenoord heeft gespeeld. Dit verzilverde miniatuur van de KNVB Beker is een waar collector’s item, met de hand gemaakt onder licentie van de KNVB. Het miniatuur is 55 mm hoog en 25 mm breed.

Klik hier om het verzilverde miniatuur van de KNVB Beker te reserveren.

Levertijd

Het verzilverde miniatuur van de KNVB Beker is nu te reserveren. De miniaturen zijn nu in productie en je hebt jouw exemplaar uiterlijk 12 december in huis. De miniaturen worden met de hand gemaakt en het productieproces neemt enkele weken in beslag. Jouw miniatuur KNVB Beker wordt per aangetekende post verstuurd en kan niet worden afgegeven bij de buren, omdat je persoonlijk moet tekenen voor ontvangst. Heb je naast dit verzilverde miniatuur ook andere artikelen besteld in de webshop, dan worden die gelijktijdig verzonden met het miniatuur.

Ledenvoordeel

Leden van FSV De Feijenoorder hebben recht op 20% ledenkorting. Gebruik de kortingscode die is verstuurd via de e-mailnieuwsbrief. Heb jij die niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@defeijenoorder.nl en vermeld hierin je naam en adresgegevens.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel profiteren van 20% korting? Klik hier en word lid, we sturen je hierna zo spoedig mogelijk je kortingscode.

Sokkel voor de vergulde versie

Speciaal voor alle supporters die het vergulde miniatuur van de KNVB Beker hebben gekocht, is er nu een glazen sokkel gemaakt. Reserveer hier jouw sokkel. Leden ontvangen 10% ledenvoordeel op de sokkel. Gebruik hiervoor de kortingscode die is verstuurd via de e-mailnieuwsbrief. Heb jij die niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@defeijenoorder.nl en vermeld hierin je naam en adresgegevens.

Nog geen lid maar wil je wel profiteren van 10% korting? Klik hier en word lid, we sturen je dan zo spoedig mogelijk de kortingscode.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login