Nieuws

Verkoop passe-partouts Europa League vrijdag van start

on

Feyenoord start op vrijdag 6 september met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de Europa League. De meeste seizoenkaarthouders kunnen vanaf 10:00 uur hun eigen plaats met 20% korting terugkopen. In dit bericht lees je de belangrijkste informatie.

Passe-partouts
Feyenoord kiest ervoor om in eerste instantie enkel passe-partouts te verkopen voor de thuiswedstrijden in de groepsfase Europa League 2019-2020. Met een passe-partout zijn supporters automatisch verzekerd van toegang tot de drie thuisduels in de groepsfase. Een passe-partout is al te verkrijgen vanaf €74,-.

Eigen plaats terugkopen
Seizoenkaarthouders worden vanaf vrijdag 6 september een week lang als eersten in de gelegenheid gesteld een passe-partout per seizoenkaart aan te schaffen. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de Europa League verloopt enkel online, via de nieuwe Online Feyenoord Ticketshop. De voorrangsperiode duurt tot en met donderdag 12 september 23:59 uur. Tot die tijd is de eigen plaats exclusief gereserveerd.

Verplaatsen
Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om de eigen stoel terug te kopen. Zo zijn de vakken Z1-4, JJ, EE en enkele losse stoelen niet beschikbaar doordat het vak als uitvak of gezinsvak is benoemd of de UEFA bepaalde stoelen opeist. Deze seizoenkaarthouders hebben wel de mogelijkheid om een passe-partout te kopen voor één van de andere beschikbare stoelen.

Zij kunnen ook wachten tot vrijdag 13 september 9:00 uur. Vanaf dat moment zijn alle reserveringen van de seizoenkaarthouders komen te vervallen en komen stoelen die niet zijn teruggekocht beschikbaar. Je hebt dan tot 13 september om 23:59 uur exclusief de mogelijkheid om uit één van deze stoelen te kiezen. Deze seizoenkaarthouders zijn hierover per mail geïnformeerd.

Extra passe-partouts
Als seizoenkaarthouder kun je ook wachten tot zaterdag 14 september. Vanaf 10:00 uur is het namelijk mogelijk om extra passe-partouts (bij) te kopen, op basis van beschikbaarheid. Je kunt per seizoenkaart totaal vier passe-partouts bestellen, dus bijvoorbeeld nog drie bijkopen als je er reeds één hebt besteld.

Verkoopfases
Hieronder de verschillende fases:

1. Terugkoop eigen plaats en koop voor seizoenkaarthouders die niet op eigen plek kunnen zitten.
Vrijdag 6 september 10:00 uur tot en met donderdag 12 september 23:59 uur. 

2. Verplaatsen en voorrang op bijkopen voor seizoenkaarthouders.
Vrijdag 13 september 10:00 uur tot en met vrijdag 13 september 23:59 uur.

3. Bijkoop seizoenkaarthouders.
Zaterdag 14 september 10:00 uur tot en met donderdag 26 september 23:59 uur.

4. Start verkoop leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes.
Woensdag 18 september 18:00 uur tot en met donderdag 26 september 23:59 uur.

5. Overige supporters.
Zaterdag 21 september 9:00 uur tot en met donderdag 26 september 23:59 uur.

Legioen-leden en Junioren Kameraadjes profiteren ook voor deze Europa League-wedstrijden van voorrang op de kaartverkoop. Nog geen lid? Supporters kunnen zich tot en met donderdag 12 september aanmelden om hier ook gebruik van te maken!

Zwarthandel
Feyenoord wijst alle supporters erop dat de club ten zeerste afraadt om – voor welke wedstrijd dan ook – kaarten buiten Feyenoord (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden. Bestel je kaarten voor Feyenoord alleen via de officiële kanalen zoals hierboven beschreven.

Ga voor alle informatie over de kaartverkoop naar Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login