Nieuws

Verkoop passe-partouts Conference League zaterdag van start

on

De kaartverkoop voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa Conference League gaat zaterdag 4 september van start. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 09:00 uur per seizoenkaart één passe-partout kopen voor alle duels in De Kuip met ongeveer 20% korting. Alle seizoenkaarthouders worden hierover vrijdag 3 september per e-mail geïnformeerd. In dit bericht lees je de belangrijkste informatie.

Passe-partouts
Feyenoord kiest ervoor om in eerste instantie enkel passe-partouts te verkopen voor de thuiswedstrijden in de groepsfase van de Conference League 2021-2022. Met een passe-partout zijn supporters automatisch verzekerd van toegang tot de drie duels met Slavia Praag, 1. FC Union Berlin en Maccabi Haifa. Een passe-partout is al te verkrijgen vanaf € 68,-.

Een passe-partout aanschaffen kan vanaf zaterdag 4 september 09:00 uur hier. De voorrangsperiode om per seizoenkaart één passe-partout te kunnen kopen loopt tot en met dinsdag 14 september 15:59 uur.

Stadionvulling
Voor de wedstrijden in de Conference League is, in tegenstelling tot de eerdere wedstrijden, de keuze gemaakt voor verspreiding in de vakken. Omdat het stadion vanwege de nu nog geldende coronamaatregelen maar voor tweederde gevuld mag worden, is het om deze reden niet mogelijk om gegarandeerd je eigen plaats te kopen.  Daarnaast is Vak Z aangeduid als gezinsvak, waarvoor kinderen vanaf € 35,50 een passe-partout kunnen kopen. Enkel seizoenkaarthouders op de mindervalide vakken Z en Y kunnen hun eigen plaats terugkopen. Dit is tevens mogelijk tot en met dinsdag 14 september 15:59 uur.

Bijkopen
Vanaf woensdag 15 september 18:00 uur krijgen seizoenkaarthouders, leden van Het legioen en Junior Kameraadjes de mogelijkheid om (extra) passe-partouts (bij) te kopen, op basis van beschikbaarheid. Zij kunnen per seizoenkaart of lidmaatschap in totaal vier passe-partouts bestellen. 

Koppelen
Wil je voor meerdere supporters tegelijkertijd een passe-partout kopen? Dan kun je kameraden aan jouw Online Ticketshop-account koppelen. Dit doe je door in te loggen met jouw e-mailadres en wachtwoord. Klik op ‘Welkom’ en vervolgens op het kopje ‘Kameraden koppelen’. Door de pincode van jouw kameraad in te vullen, neem je het aankooprecht van hem/haar over. Je kunt dan meerdere passe-partouts tegelijk kopen.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Ook voor het bezoeken van de komende drie Conference League-wedstrijden dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via Testenvoortoegang een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Overige informatie
Een seizoenkaart geeft geen recht op toegang. Supporters hebben alleen toegang via het gekochte passe-partout. Je kunt jouw tickets downloaden via jouw account in de Ticketshop. Goed om te weten: evenals bij de vorige Europese thuiswedstrijden hangen er in het stadion netten tussen het veld en de tribunes, met uitzondering van de Olympiazijde.

Ga voor alle informatie over de kaartverkoop naar Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply