Nieuws

Verkeersinformatie voor supporters Feyenoord

on

Feyenoord raadt alle supporters die zaterdag de oefenwedstrijd tegen AGOVV in De Kuip bezoeken aan om, in verband met de verwachte drukte, op tijd af te reizen naar het stadion. Supporters die per trein naar De Kuip reizen, dienen er rekening mee te houden dat er geen pendeltreinen rijden. De NS rijdt volgens de reguliere zaterdagdienstregeling, waarbij geen treinen stoppen bij de halte Rotterdam Stadion. De trams van de RET rijden volgens de normale wedstrijdregeling.

OPENBAAR VERVOER
Stadion Feijenoord is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vanaf Centraal Station Rotterdam:
– Neem de tram vanaf CS (Tramlijn 12/23 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord).

Vanaf Zuidplein:
– Metro richting Centraal Station – bij station Wilheminaplein overstappen op tramlijn 12 of 23 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord.

Vanaf P+R Slinge:
– Metro richting Centraal Station – bij station Wilheminaplein overstappen op tramlijn 12 of 23 richting Beverwaard – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord.

Vanaf Station Lombardijen:
– Tramlijn 2 richting Charlois – uitstappen bij halte Beukendaal, ca. 5 minuten lopen.

Vanaf P+R Beverwaard
– Tram richting Holy met tramlijn 12 of 23 – uitstappen bij halte Stadion Feijenoord.

Vervoerbewijs
Reist u met de bus of tram dan heeft u een OV-chipkaart nodig. Voor meer informatie over de OV-Chipkaart zie www.ret.nl.

AUTO
U kunt in de voorverkoop een parkeerkaart voor 15 euro aanschaffen voor parkeerterrein P5C. Dit kan via deze pagina. Hierdoor bent u verzekerd van een parkeerplaats in de directe omgeving van het stadion.

Verder zijn er gratis parkeerplaatsen op de Olympiaweg en P6. Tevens kunt u betaald parkeren in de Parkeergarage Veranda (P5 Garage) of op P5. P5, P6 en parkeergarage Veranda worden in de directe omgeving van het stadion aangegeven door middel van bebording. Zorg wel dat u tijdig bij de parkeerterreinen aan komt, want op een gegeven moment zullen de parkeerterreinen vol raken en zult u verder van het stadion af moeten parkeren.

Hieronder volgt de routebeschrijving richting de Olympiaweg. Tevens zult u verwezen worden via de digitale tekstkranten op de snelweg. Onderstaande routes worden aangeraden, omdat u via andere routes op afsluitingen stuit.

• Noordelijke aanrijroute:
Vanaf richting Utrecht/Den Haag, de hoofdrijbaan van de A16 naar de A15 richting Europoort volgen en de afslag Barendrecht/IJsselmonde nemen. Daarna de borden volgen naar de Olympiaweg. (Neem NIET afslag 24 op de A16!)

• Zuidelijke aanrijroute:
Komend vanuit de richting Dordrecht en Gorinchem de A16 verlaten naar de A15 richting Europoort naar de afrit Barendrecht/IJsselmonde en dan de borden volgen naar de Olympiaweg. (Neem NIET afslag 24 op de A16!)

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login