Nieuws

Verhuur Achahbar bijna rond, Cissé moet nog weg

on

Feyenoord heeft de verhuur van Anass Achahbar bijna afgerond. De talentvolle aanvaller stond al langer op de nominatie om verhuurd te worden. Een tijdelijke overgang naar de Tweede Bundesliga is in de maak. Verder hoopt de Stadionclub de overbodige Sekou Cissé nog te slijten.

Achahbar vertrekt zo goed als zeker naar Arminia Bielefeld. “Dat gaat snel afgerond worden”, laat technisch directeur Martin van Geel namens Feyenoord weten aan het Algemeen Dagblad. De negentienjarige spits kwam in twee jaar tot veertien competitieoptredens namens de Rotterdammers. Van deze duels begon hij slechts tweemaal in de basis. Scoren deed de Nederlands jeugdinternational alleen in de Europa League-confrontatie met Sparta Praag.

Na de komst van Samuel Armenteros is de kans op speeltijd voor Cissé nog verder afgenomen. “Hij weet hoe we er over denken. We hebben hem aangegeven dat hij de vrijheid heeft om naar een andere club te gaan. Dat is niet nieuw voor hem. We hebben hem dat al eerder gezegd. Maar nu heeft Ronald Koeman ook Armenteros om op zijn plek te gebruiken. En dat doet hij”, vertelt Van Geel tegenover De Telegraaf.

Bron: Soccernews.nl

20130821-074712.jpg

You must be logged in to post a comment Login