Nieuws

Verhoek: “Wissel is keuze van de trainer”

on

Wesley Verhoek werd na een uur gewisseld tijdens De Klassieker. Het maakte de vreugde om de gelijkmaker er echter niet minder om bij de Hagenaar.

Feyenoord en Ajax deelden de punten zondagmiddag in Rotterdam. Met een late gelijkmaker konden de Rotterdammers na afloop toch nog lachen. Zo ook Wesley Verhoek, al stond de rechtsbuiten bij de 2-2 al niet meer op het veld.

“Ja uiteindelijk ben ik wel tevreden met een punt”, zegt Verhoek na afloop tegen Goal.com. “In de eerste helft moeten we eigenlijk op voorsprong komen, maar dat doen we niet”, doelt de aanvaller op zijn eigen gemiste kans. Verhoek kwam oog in oog met Kenneth Vermeer, maar tikte de bal langs de verkeerde kant van de paal. “Die schoot ik naast. Jammer, maar dat doe ik niet expres”, laat hij duidelijk weten.

“Ik kreeg vervolgens nog een kans, maar die moet ik op doel schieten”, was de 26-jarige Hagenaar zelfbewust. Verhoek was voor rust met een assist wel belangrijk bij de gelijkmaker. Zijn voorzet werd eerst gemist door Lex Immers, maar debutant Jean-Paul Boëtius prikte bij de tweede paal wel raak. “Was dat geen overstapje van Lex?”, grapt Verhoek, die na een uur spelen werd gewisseld voor Ruben Schaken.

“Die wissel is een keuze van de trainer. Ruben valt goed in dus daar kan ik dan weinig van zeggen. Dat ik er niet meer in stond toen we op het laatst gelijk maakten maakt me niet uit. Ik stond nog net niet op de middenstip dus ik was daar zeker wel blij mee. We doen het als team, wie die goal maakt of wie er dan op het veld staan maakt dan niet uit.”

“Het is in ieder geval een fantastische wedstrijd geweest, zeker voor het publiek met alles erop en eraan. Het is wel jammer dat we niet gewonnen hebben, ondanks dat we wat meer kansen hebben gehad. Met die kopbal van Pellè hadden we ‘m nog kunnen winnen. Als die erin ging was het nog verdiend geweest ook”, besloot Verhoek.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login