Nieuws

Verhoek wil met Feyenoord kampioen worden

on

Wesley Verhoek steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. De vleugelspeler van Feyenoord, die niet altijd kan rekenen op een basisplaats, wil met de Rotterdamse formatie in de nabije toekomst op het bordes staan van de Coolsingel als kampioen van Nederland.

“Ik wil hier vaste basisspeler worden en met Feyenoord kampioen worden. Is het niet nu, dan is het in de komende jaren. Daarvoor ben ik ook hier naartoe gekomen. We staan op dit moment waar we willen staan en er is heel veel mogelijk. We zijn tevreden over hoe het nu gaat, maar dromen mag altijd. Je wilt altijd voor het kampioenschap spelen”, aldus Verhoek tegenover RTV Rijnmond.

Niet iedereen is er zeker van of de vleugelspeler het niveau van Feyenoord wel aan kan. “Ik weet niet wie dat zegt. Het is de trainer die uiteindelijk bepaalt of je wel of niet speelt. Als je speelt ben je goed genoeg voor het niveau. Elke stap die je maakt is mentaal, dat is ook op voetbalgebied. Daarin moet je aanhaken.”

Verhoek is van mening dat de selectie van Feyenoord één groot voordeel heeft op de concurrenten voor de landstitel. “Wij zijn echt een team. Ik denk dat dat ons sterkste punt is als je naar andere teams kijkt. We willen de vuile meters voor elkaar maken en het voetbal wordt met de week beter. Je voelt gewoon dat wij intiem zijn en dat stralen we ook uit. Dat zie je ook op trainingen. Jonge gasten maken bizar goede ontwikkelingen door. Daar kan ik alleen maar trots op zijn.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login