Nieuws

Verhoek rest van seizoen op huurbasis naar Go Ahead Eagles

on

Wesley Verhoek speelt de rest van het huidige seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles. Feyenoord heeft met Go Ahead Eagles overeenstemming bereikt over een verhuur van de 28-jarige aanvaller, die per direct de overstap maakt naar de club uit Deventer. Verhoek heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2016.

Bij Feyenoord kon Verhoek dit seizoen niet tot nauwelijks op speeltijd rekenen. De vleugelaanvaller kwam alleen in actie in de thuiswedstrijd tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League, terwijl hij in de competitie nog geen minuten maakte. ‘Bij ons was zijn situatie al langer uitzichtloos’, beargumenteert Feyenoords technisch directeur Martin van Geel de overeenkomst. ‘Daarom is dit voor zowel Wesley als voor ons een goede oplossing. In Deventer kan hij wedstrijden spelen en een nieuwe impuls geven aan zijn carrière.’

Verhoek kwam in de zomer van 2012 van FC Twente naar Feyenoord, waar hij een contract voor vier jaar tekende. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 25 competitieoptredens in het eerste elftal kwam en scoorde daarin eenmaal. Het volgende seizoen bleef zijn aandeel beperkt tot zes gespeelde wedstrijden. Voor Verhoek wordt Go Ahead Eagles zijn vierde club in Nederland, nadat hij eerder ook uitkwam voor ADO Den Haag en FC Twente.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_5765.PNG

You must be logged in to post a comment Login