Nieuws

Verhoek over eerste droom: “Kampioen worden met Feyenoord”

on

Wesley Verhoek droomt ervan om kampioen met Feyenoord te worden. De buitenspeler, die sinds deze zomer in Rotterdam speelt, ziet de Rotterdammers dit seizoen niet als titelfavoriet, maar vindt wel dat zijn ploeg tot de outsiders behoort.

“Eerst wil ik, dat is mijn eerste droom, kampioen worden met Feyenoord. We zitten dit moment natuurlijk nog steeds in de underdogpositie. Ik zou zeggen laat ons zo lang mogelijk in die positie zitten en dan kunnen we misschien nog voor hele gekke dingen gaan zorgen dit jaar”, aldus Verhoek in gesprek met Hand in Hand.

In het verleden werd Verhoek wel eens gelinkt aan het Nederlands elftal, maar daar is hij nu totaal niet mee bezig. “Wat dromen betreft droom ik dan ook veel eerder van een kampioenschap met Feyenoord dan dat ik weer voor Oranje geselecteerd zou worden. En ik denk ook dat dat wat reëler is.”

Verhoek is blij dat Graziano Pellè voor langere tijd bij Feyenoord blijft. “Het laten tekenen van Pellè kan iedereen een grote boost geven, van Feyenoord is dat wederom een bevestiging dat ze heel goed bezig zijn. Ik denk dat het ook een stimulans is voor de groep en voor jongens die nu toch wat makkelijker besluiten om bij Feyenoord te blijven in plaats van te vertrekken. Ik denk dat je als speler van Feyenoord nu zeker niet meer naar een andere club in Nederland hoeft te gaan, dus is het voor Feyenoord alleen maar mooi dat het gelukt is.”

Bron: Hand in Hand
Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login