Nieuws

Verhoek: “Het is niet leuk reserve te zijn”

on

Zijn eerste half jaar bij Feyenoord heeft Wesley Verhoek nog niet gebracht van hij ervan had gehoopt. De vleugelspeler wil zich echter weer in de basis knokken.

Verhoek begon dit seizoen als basisspeler, maar werd de afgelopen weken regelmatig in de pikorde gepasseerd door talent Jean-Paul Boëtius. “Natuurlijk is dat vervelend. Geen enkele speler vindt het leuk om op de bank te zitten”, aldus Verhoek tegenover VoetbalPrimeur.

“Met Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius heb ik twee concurrenten die het goed doen”, gaat Verhoek verder. Daardoor moest de oud-speler van ADO Den Haag en FC Twente het zondag tegen FC Groningen met een invalbeurt doen. In de speelminuten die hij krijgt en op de training moet Verhoek zich bewijzen. “Ik weet dat dat zo is. De trainer hoeft dat niet elke keer tegen me te zeggen, want het spreekt voor zich dat het zo werkt.”

Dankzij twee goals van Graziano Pellè gaan Verhoek en zijn ploeggenoten positief het nieuwe jaar in. “Dat maakt zeker een verschil. Op de ranglijst, maar ook qua gevoel waarmee je de winterstop beleeft”, vervolgt Verhoek. De flankspeler erkent dat het tegen Groningen van Feyenoords kant erg stroef ging. “Gelukkig redde Pellè ons. Je weet dat hij altijd uit het niets een goal kan maken. Gelukkig gebeurde dat nu weer.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login