Nieuws

Verhoek heeft geen interesse in Heracles

on

Wesley Verhoek blijft voorlopig nog even speler van Feyenoord. De aanvaller stond in de belangstelling van Heracles Almelo, dat wel heil zag in de overbodige buitenspeler. Verhoek heeft echter geen interesse.

Heracles zou de 27-jarige Verhoek maandag hebben benaderd, maar kreeg direct te horen dat een transfer naar de hekkensluiter van de Eredivisie geen optie is. Dat meldt het regionale TC Tubantia op de dag van de sluiting van de transfermarkt.

Wellicht heeft Verhoek nog alternatieven achter de hand. Zo niet, dan gaat hij mogelijk voor zijn laatste kans bij Feyenoord. De vleugelaanvaller speelt sinds de zomer van 2012 in Rotterdam, waar zijn contract na dit jaar afloopt.

Verhoek speelde tot dusver 31 competitiewedstrijden voor Feyenoord en het is maar de vraag of daar nog veel duels bij komen. Fred Rutten lijkt weinig vertrouwen in de Hagenaar te hebben. Bilal Basacikoglu en Ruben Schaken krijgen in elk geval de voorkeur, bovendien kunnen Colin Kazim-Richards en Elvis Manu ook op zijn positie uit de voeten.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7944.PNG

You must be logged in to post a comment Login