Nieuws

Verheijen verwacht niet dat Feyenoord tweede wordt

on

Inspanningsfysioloog Raymond Verheijen heeft geen goed woord over voor de prestaties van Feyenoord dit seizoen. De Rotterdammers staan momenteel op de vierde plaats in de Eredivisie en hebben een achterstand van tien punten op koploper Ajax. Zodoende lijkt de titel definitief uit het zicht verdwenen.

“Wat dit jaar in Rotterdam gebeurt is gênant”, is Verheijen kritisch tegen Spits. “Ze hadden dit seizoen kampioen moeten worden. Ronald Koeman hoefde alleen maar de speelstijl te verfijnen waarmee hij de afgelopen twee seizoenen succes had. In plaats daarvan heeft hij alles tot de grond afgebroken waardoor ze weer opnieuw moesten beginnen.”

Verheijen verwacht dan ook niet dat Feyenoord nog kans maakt op plek twee. De inspanningsfysioloog zet zijn geld in op Vitesse. “De ploeg heeft zijn dip al gehad en wordt nu alleen nog maar sterker. Die dip kwam na de winterstop en viel niet geheel toevallig samen met de terugval van Lucas Piazon. Voor de winterstop was hij misschien wel de beste speler van de Eredivisie, maar nadat hij tijdens de feestdagen naar Brazilië is gegaan heeft hij geen bal meer geraakt.”

“Of PSV écht mee kan doen om de strijd om de tweede plek, hangt van komende zaterdag af”, gaat Verheijen verder. “Vitesse – PSV wordt een sleutelduel. PSV heeft alleen wat aan drie punten. En Feyenoord? Daar heb ik al genoeg over gezegd.” Ook FC Twente geeft Verheijen weinig kansen op plek twee. “Het probleem daar is dat ze moeite met scoren hebben. Ze spelen het mooiste voetbal van Nederland, maar spelen te veel gelijk.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login