Nieuws

Verdediger Kuban: ‘Feyenoord is favoriet’

on

Feyenoord krijgt in de play-offronde van de Europa League te maken met Kuban Krasnodar. Voor de Rotterdammers is het een nieuwe kans om, in ieder geval tot de winterstop, zeker te zijn van deelname aan een Europese competitie. Vorig seizoen ging het eerst mis tegen Dynamo Kiev en vervolgens tegen Sparta Praag: Kuban is echter ook geen eenvoudige tegenstander.

De Russen eindigden vorig seizoen knap als vijfde achter het geweld van de grote en rijke andere clubs in de Premjer Liga. Zodoende mocht men naar de derde voorronde van de Europa League en daarin werd Motherwell met 0-2 (in Schotland) en 1-0 (in Rusland) opzij gezet. Verdediger Artem Fidler zegt dat zijn team ook de wedstrijden tegen Feyenoord met vertrouwen tegemoet treedt.

“Feyenoord is een traditierijke en sterke club, maar dat zijn wij net zo goed”, zegt de geroutineerde achterhoedespeler. Hij is bezig aan zijn derde seizoen bij Kuban. “Ik denk dat dit een hele interessante tweestrijd zal worden. Natuurlijk zijn de Nederlanders favoriet, maar wij maken zeker kans. We hebben een goed elftal met sterke spelers. We gaan het gevecht aan en ik hoop dat er dan een resultaat komt.”

Bron: voetbalzone.nl

You must be logged in to post a comment Login