Nieuws

Vente: ‘Je weet dat een spits wordt afgerekend op doelpunten’

on

Zijn Nicolai Jörgensen en Robin van Persie niet beschikbaar bij Feyenoord, dan moet Dylan Vente de meubelen redden. Tegen Fortuna Sittard in de Rotterdamse Kuip was de jongeling echter compleet onzichtbaar, terwijl zijn ploeg doelpunten nodig had.

Uiteindelijk werd er met 0-2 verloren en in gesprek met RTV Rijnmond zegt de spits: “Dat is niet te verklaren, denk ik. We hadden een goede week. Het vertrouwen was er in het elftal. Dat dit gebeurt, dat kan niet. Daar heeft iedereen zijn aandeel in. Dat is gewoon niet goed genoeg. We weten allemaal van onszelf dat het beter moet. Door een fout aan onze kant scoren ze de 0-1. Dan wil je te gehaast de 1-1 maken en scoren ze uiteindelijk nog de 0-2. Dan is het over.”

Vente kan de verwachtingen vooralsnog niet waarmaken. “Het is logisch dat mensen veel verwachten van je. Helaas kwam het er vandaag niet uit. Je weet dat een spits wordt afgerekend op doelpunten en dat heb ik helaas de afgelopen twee wedstrijden niet kunnen doen. Daar moet je niet te lang bij stilstaan en met positieve gedachten naar de volgende wedstrijd gaan.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login